I
I
I
I
I
I

 


Casart Game Lodge is gelegen in het ongerepte bushveld van het adembenemend mooie natuur reservaat, Grietjie. Het 3000 ha grootte privé park is geheel opgenomen in het prachtige Balule Nature Reserve, dat met zijn 35000 ha grenst aan, en een openverbinding heeft, met het wereld beroemde Kruger National Park. De Olifantsrivier stroomt door Balule en voorziet het gehele jaar de parken van water. Aan de oevers van deze rivier vindt u nijlpaarden, krokodillen, etc…


  •  Casart Game Lodge is een ideale plaats de Big Five te kunnen aanschouwen. Casart Game Lodge ligt tegen de flank van een heuvel, zodat u uitkijkt over een bushvallei. De dominante toppen van de Drakensbergen lijnen dit heuvellandschap mooi af.


  • De lodge werd gekocht in Juli 2008 door Jan en Sonia Caspers De Busschere, een Nederlands-Belgisch echtpaar, die u tijdens uw verblijf, samen met hun medewerkers een ongelofelijke safari ervaring zullen bezorgen. U mag, maar moet de lodge niet verlaten om enig wild-life te kunnen bespeuren. Vanuit het centrale deck, of uw eigen privé terras kan u verrassend genieten van een kudde olifanten, koedoe´s, zebra´s die hun dorst komen lessen aan de drinkplaats.

  • U wordt bij Casart Game Lodge helemaal ondergedompeld in een serene rust,
    afgewisseld door actie van het wild-life gebeuren.
  •  

 WIJ AANVAARDEN GEEN KINDEREN JONGER DAN 15 JAAR.