I
I
I
I
I
I

Activiteiten bij Casart Game lodge

GAME DRIVES : De game drives, die zowel ´s ochtends als ´s avonds plaatsvinden, zijn een bijzondere gelegenheid om kennis te maken met de fauna en flora van Grietjie. Onze Engelstalige gids en gekwalificeerd fieldguide, zal u een onvergetelijke ervaring bezorgen in zijn open vehikel. Hij zal graag zijn onuitputtelijke kennis met u delen. Indien de taal een probleem is, dan kan er vertaald worden.

BUSH WALKS: Naast de dagelijkse game drives bieden wij u ook de mogelijkheid om de bush, op een sportieve manier te verkennen onder leiding van onze game ranger. Een 2 tot 3 uur durende wandeling, laat u kennis maken met de pure natuur van de bush.

MASSAGE : Wil u het iets rustiger aanpakken, dan kan u genieten van een heerlijke ontspanningmassage. U kunt hierbij helemaal wegdromen, terwijl uw lichaam relaxt. De massages kunnen gegeven worden op uw eigen privédek.

 

Activiteiten buiten de lodge

KRUGER PARK: Casart Game lodge is gelegen op 35km van de ingang van het Krugerpark. U kan dit onnoemelijk groot park, individueel en met eigen vervoer verkennen. Wij kunnen ook voor u vervoer en gidsen regelen.

GOLFEN TUSSEN GIRAFFEN EN BUFFELS : Golfen kan u op de beroemde Hans Merensky golfbaan, nabij Phalaborwa. Wij kunnen voor een lessenpakket, materiaal en leraar regelen.

PANORAMISCHE ROUTE : Een dagtripje panoramische route langs de Drankensbergen, Blyde River Canyon en God's Window is een prachtig uitje.

 

 

Aktiviteiten in de buurt van Casart Game Lodge

Amarulla lappa Bar (25 km) • Olifant back safari´s (80 km) • Moholoholo wild-life rehabilitation centre (60 km) •  Hot air ballooning (40 km) • Khamai Reptile Park (50 km) • Cheetah research centre (60 km) 

                                                                                   

CASART GAME LODGE: MOGELIJKHEDEN GENOEG !